Edith Schnackers

Edith heeft een schat aan ervaring als familie- en erfrechtadvocaat. Wat Edith onderscheidt? Zij is een expert op haar vakgebied, heeft aandacht voor uw persoonlijke verhaal en de drive om telkens te zoeken naar de beste oplossing. Een oplossing zoekt zij bij voorkeur in onderling overleg, maar als het nodig is, staat zij er voor haar cliënten in de rechtszaal. Bij Edith bent u in goede handen.

Edith is sinds 2004 werkzaam als advocaat. Van meet af aan heeft zij zich toegelegd op het familie- en erfrecht en zich daarin steeds verder gespecialiseerd. Edith heeft onder andere de juridische specialisatieopleiding van de vFAS (Vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators) en de specialisatieopleiding “Magna Charta Leergang Erfrecht” van AVDR cum laude afgerond. Recent voltooide Edith de Leergang Executele en Vereffening van de NOVEX (de Nederlandse Organisatie voor Executeurs).

Edith is lid van de VEAN (Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland) en de vFAS. Zij doceert en publiceert regelmatig op haar vakgebied en is onder andere lid van het auteursteam van Advotip.  

Specifieke aandachtsgebieden van Edith zijn het erfrecht, de echtscheiding van de ondernemer en huwelijksvermogensrechtelijke kwesties. Edith is tevens vFAS scheidingsmediator.

Edith heeft circa 15 jaar gewerkt bij een gerenommeerd advocatenkantoor met vestigingen in Limburg en Eindhoven. Met haar komst naar Advocaten Familie- & Erfrecht heeft zij welbewust gekozen voor een hoogspecialistisch nichekantoor. Werken in een team van ervaren experts, met de focus op enkel het familie- en erfrecht, maakt het mogelijk om vakinhoudelijk nog verder te groeien en mijn cliënten nog beter van dienst te zijn, aldus Edith.

Contactgegevens Edith Schnackers

Stationsstraat 59
6181 AE Elsloo

Edith Schnackers
Edith Schnackers Edith Schnackers

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Stuur mij een bericht of een terugbelverzoek

Bel mij Stuur bericht