24 mrt

Actualiteiten Erfrecht

Aantal PO punten: 2

De cursus “Actualiteiten Erfrecht” is speciaal samengesteld voor advocaten. Tijdens deze cursus worden recente ontwikkelingen besproken binnen het erfrecht, zoals de ontwikkelingen naar aanleiding van de op 1 september 2016 in werking getreden wet “Bescherming erfgenamen tegen schulden”. Ook ontvangt u nuttige tips voor uw praktijk, bijvoorbeeld met betrekking tot de wijze van procederen in erfrechtdossiers. De docent bespreekt aan de hand van recente jurisprudentie de do’s en dont’s bij diverse erfrechtelijke leerstukken.

Na het volgen van de cursus bent u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het erfrecht.

Bij volledige aanwezigheid tijdens de cursus, alsmede na het tekenen van een presentielijst voorafgaand aan én na afloop van de cursus, kunnen 2 PO-punten worden behaald. Het cursusmateriaal wordt u op de cursusdag zelf verstrekt.

vFAS- en VEAN-leden ontvangen 10% korting op de cursusprijs

Joost Diks

Docent Joost Diks

Joost doceert bij diverse opleidingsinstellingen. Daarnaast is Joost (co)auteur van diverse erfrechtelijke publicaties en boeken. Joost verzorgt regelmatig cursussen en lezingen op het gebied van het familie- en erfrecht voor advocaten, notarissen, studenten en juristen. Joost Diks is verder vaste medewerker van het tijdschrift Rechtspraak Familierecht en lid van de redactie van AdvoTip.

Over Joost
  • Datum: 24 maart 2017
  • Inloop: Vanaf 12:00 uur
  • Duur: 12:30 - 14:30u
  • Kosten: €165 excl. BTW (incl. lunch)
  • Inschrijven tot: 17 maart 2017
  • Aantal PO punten: 2
Op dit moment is deze opleiding volgeboekt of de mogelijkheid voor aanmelding verlopen. Houd de website in de gaten voor nieuwe opleidingen of meld u hieronder aan voor de mailing. U ontvang dan tevens op regelmatige basis de VereffeningsFlits.