14 dec

Beperkte gemeenschap van goederen

Aantal PO punten: 3

Wegens succes herhaald: De cursus Beperkte gemeenschap van goederen georganiseerd door FEIN werd in juni 2017 beoordeeld met een 8,8!

Omdat het van groot belang is dat u als advocaat op de hoogte bent van alle wijzigingen in het huwelijksvermogensrecht per 1 januari 2018, wordt deze succesvolle cursus nog dit jaar herhaald! FEIN organiseert op donderdag 14 december 2017 de cursus: “Invoering beperkte gemeenschap van goederen”.

 

De cursus is speciaal samengesteld voor advocaten. Tijdens de cursus wordt ingegaan op de wijzigingen die de invoering van de “Wet beperking gemeenschap van goederen met zich meebrengt”. Daarbij wordt voornamelijk ingegaan op de wijzigingen die voor uw dagelijkse praktijk van belang zijn. Naast de beperking van de omvang van de wettelijke gemeenschap betreft dit uiteraard ook de bespreking van de vergoedingsrechten die kunnen ontstaan vanwege ondernemingen die buiten de gemeenschap vallen. De materie zal worden toegelicht met schema’s en u ontvangt een overzicht waarin de oude en nieuwe tekst naast elkaar zijn gezet.

Na het volgen van de cursus bent u op de hoogte van de wijzigingen die het wetsvoorstel met zich meebrengt.

vFAS- en VEAN-leden ontvangen 10% korting op de cursusprijs
Maaike Steegmans

Docent Maaike Steegmans

Maaike verzorgt regelmatig cursussen en trainingen op het gebied van erfrecht, relatievermogensrecht en estate-planning. Ook publiceert ze vaak in diverse juridische tijdschriften en is ze redactielid van onder meer de bundels Rechtspraak Erfrecht en Rechtspraak Relatievermogensrecht.

Over Maaike
  • Datum: 14 december 2017
  • Inloop: Vanaf 13:30 uur
  • Duur: 14:00 - 17:15u
  • Locatie: Eindhoven
  • Kosten: €250 excl. BTW
  • Inschrijven tot: 1 december 2017
  • Aantal PO punten: 3
Op dit moment is deze opleiding volgeboekt of de mogelijkheid voor aanmelding verlopen. Houd de website in de gaten voor nieuwe opleidingen of meld u hieronder aan voor de mailing. U ontvang dan tevens op regelmatige basis de VereffeningsFlits.