2 dec

Webinar 14.30 uur: “De vereffening: loon en aanwijzingen”

Op vrijdag 2 december organiseert FEIN een kort webinar van een uur over het loon en aanwijzingen in de vereffening. In dit webinar wordt u snel bijgepraat over dit specifieke onderwerp door één van onze vakkundige docenten Joost Diks en/of Edith Schnackers. Een makkelijke manier om nog de laatste punten te behalen en bovendien eenvoudig in te passen in uw agenda!

Er is nog altijd veel gedoe over het loon van de benoemde vereffenaar. Wie mogen er wat vinden van het vaststellen van het loon? Hoe wordt het loon vastgesteld? Welke tips & tricks zijn er bij het vaststellen van het loon? En hoe zit het anno 2022 met het krijgen van aanwijzingen van de kantonrechter? Is dat echt niet meer mogelijk of is er toch een uitweg? Na het volgen van dit webinar ben u weer helemaal up-to-date als het gaat om het loon van de vereffenaar en aanwijzingen van de rechter aan de vereffenaar.

Joost Diks en Edith Schnackers

Docent Joost Diks en Edith Schnackers

In dit webinar wordt u snel bijgepraat over dit specifieke onderwerp door één van onze vakkundige docenten Joost Diks en/of Edith Schnackers.

  • Datum: 2 december 2022
  • Duur: 14.30 - 15.30u
  • Kosten: €95,00
  • Inschrijven tot: 2 december 2022
  • Aantal PO punten: 1
Op dit moment is deze opleiding volgeboekt of de mogelijkheid voor aanmelding verlopen. Houd de website in de gaten voor nieuwe opleidingen of meld u hieronder aan voor de mailing. U ontvang dan tevens op regelmatige basis de VereffeningsFlits.