26 sep

Starclass Executele 2022 met Bernard Schols en Joost Diks

Aantal PO punten: 12

Op maandag 26 september en vrijdag 7 oktober organiseert FEIN de 2-daagse Starclass Executele. Wij nodigen u graag uit voor dit event onder leiding van onze docenten Joost Diks en Bernard Schols.

 

Bernard Schols en Joost Diks ontwikkelden dé Starclass Executele. Een jaarlijks terugkerend event dat voor u als executeur onmisbaar is. Na het volgen van de Starclass Executele bent u helemaal op de hoogte van alle recente ontwikkelingen in de executele en kunt u weer een jaar vooruit!

Naast informatief beloven de 2 dagen, waarop beide docenten aanwezig zijn, ook gezellig en vermakelijk te worden. Dat staat in de sterren geschreven.

Een greep uit de onderwerpen die de docenten zullen behandelen: het zijn van een goed executeur, de aansprakelijkheid van de executeur, de ruimschootsverklaring, het loon van de executeur, het contact met de erfgenamen, de executeur en de vereffenaar als opvolger, de bevoegdheden en taken van de executeur, het ontslag van de executeur en problemen en gerechtelijke procedures waarmee de executeur te maken kan krijgen. Aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden en de laatste jurisprudentie zal de executele besproken worden. Tijdens dit event gaan theorie en praktijk hand in hand. Hoe zit het leerstuk in elkaar en hoe wordt het toegepast in de praktijk? Het event is niet alleen bedoeld voor executeurs maar ook voor erfrechtadvocaten die executeurs of erfgenamen bijstaan en voor notarissen werkzaam in de familiepraktijk. De docenten rekenen op een hoop interactie met en inbreng van de deelnemers.

 


Hier moet je gewoon bij zijn geweest!

Bernard Schols

Starclass stars 2021


 

Starclass logo 2022 rood 2 RGB

 


Twee dagen boordevol theorie én praktijk!

Joost Diks

Starclass stars 2021


In het kort;

 • up-to-date in 2 dagen
 • jaarlijks terugkerend
 • diepgaande theorie
 • verrijkende praktijkvoorbeelden
 • enthousiaste docenten
 • speciaal bedoeld voor advocaten, notarissen en executeurs

 

Casus

Stuur uw eigen casus in om te laten behandelen tijdens de Starclass Executele.
Casus insturen

Locatie

Slot Zeist.
Zinzendorflaan 1 in Zeist

Docenten

Bernard Schols
Bernard Schols is oud-notaris en als hoogleraar Successierecht verbonden aan het Centrum voor Notarieel Recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Schols publiceert in diverse tijdschriften en schreef o.a. de boeken ‘Handboek Estate Planning’ en ‘Voorkom ruzie bij de kist’. Hij maakt furore met zijn theatercollege ‘Voorkom ruzie bij de kist’. Samen met Jeroen Rheinfeld is hij op dit moment onder de naam Prof & Prof te zien in het programma ‘Recht is Rond’.

Joost Diks
Joost doceert bij diverse opleidingsinstellingen. Daarnaast is Joost (co)auteur van diverse erfrechtelijke publicaties en boeken. Joost verzorgt regelmatig cursussen en lezingen op het gebied van het familie- en erfrecht voor advocaten, notarissen, studenten en juristen. Joost Diks is verder vaste medewerker van het tijdschrift Rechtspraak Familierecht en lid van de redactie van AdvoTip.

Joost Diks en Bernard Schols

Docent Joost Diks en Bernard Schols

Bernard Schols en Joost Diks ontwikkelden dé Starclass Executele. Een jaarlijks terugkerend event dat voor u als executeur onmisbaar is. 

 • Datum: 26 september 2022
 • Inloop: Vanaf 9:00 uur
 • Duur: 9:30 - 17:00u
 • Locatie: Zeist
 • Kosten: €995 excl. BTW
 • Inschrijven tot: 26 september 2022
 • Aantal PO punten: 12
Op dit moment is deze opleiding volgeboekt of de mogelijkheid voor aanmelding verlopen. Houd de website in de gaten voor nieuwe opleidingen of meld u hieronder aan voor de mailing. U ontvang dan tevens op regelmatige basis de VereffeningsFlits.