Nieuw tv-programma: “Waar is mijn erfenis?” Joost Diks helpt Dennis van der Geest bij het oplossen van familieruzies over erfenissen

Vanaf 26 oktober kunt u kijken naar het SBS6-programma ‘Waar is mijn erfenis?’, waarin onze collega familie- en erfrechtadvocaat Joost Diks te zien zal zijn.

Ruzies over erfenissen kunnen binnen families hoog oplopen. Een oplossing is vaak alleen mogelijk met hulp van gespecialiseerde advocaten, zoals die van Advocaten Familie- & Erfrecht.

Joost Diks, mede-oprichter van ons kantoor, deelt zijn expertise op het gebied van familie- en erfrecht in het nieuwe SBS6-programma ‘Waar is mijn erfenis?’. Hij is een van de deskundigen die presentator Dennis van der Geest helpt bij het oplossen van slepende conflicten over nalatenschappen. In elke aflevering staat een andere familie centraal. “Ik onderzoek testamenten en speur naar ontbrekende informatie, waarmee Dennis voor de familie in kwestie duidelijkheid kan scheppen,” zegt Joost. “Dat is enorm belangrijk, want dit soort ruzies maken veel kapot en kunnen er zelfs toe leiden dat familieleden het contact met elkaar verbreken.”

We hopen voor de families in ‘Waar is mijn erfenis?’ natuurlijk op een goede afloop. Het programma wordt vanaf 26 oktober elke donderdag om 20.30 uur uitgezonden op SBS6. We laten u nog weten in welke afleveringen Joost te zien zal zijn.

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.