Annerose van Duren

Annerose van Duren is een betrokken advocaat. Haar bijzondere expertise zit op het gebied van alimentatie en familievermogensrecht. De combinatie van goede beheersing van de juridische materie en het omgaan met de emoties die spelen bij betrokkenen, maakt dat Annerose binnen het familie- en erfrecht goed op haar plek is. Zij krijgt energie van het werken met mensen. Het begeleiden van cliënten naar een goede oplossing voor hun geschil, daar is het om te doen. Annerose is gedreven en werkt efficiënt en doelgericht. Daarnaast kent zij als voormalig gerechtsjurist familierecht de rechtspraak van binnenuit.

Tijdens haar studie Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam heeft Annerose keuzevakken gevolgd in het familierecht en erfrecht. Zij is vervolgens afgestudeerd op de legitieme portie en de vervaltermijn. Na haar studie heeft Annerose gewerkt als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor in Amsterdam dat gespecialiseerd is in het familie- en erfrecht. Daarna heeft Annerose ruim drie jaar als gerechtsjurist familie- en jeugd bij de rechtbank Noord-Holland, waar zij de rechterhand was van de rechters in Haarlem. De ervaring die zij daar heeft opgedaan deelt zij graag met haar collega’s en haar cliënten.

Voor vragen over echtscheidingen, procedures over kinderalimentatie, verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap, afwikkeling van huwelijksvoorwaarden en gezag en omgang bent u bij Annerose in goede handen. Ook in erfrechtelijke dossiers staat Annerose bekend als zeer doortastend.

Annerose van Duren
Annerose van Duren Annerose van Duren

Heeft u een vraag?

Stuur mij een bericht of een terugbelverzoek

Bel mij Stuur bericht