KORT | Nu ook certificering tot NOVEX vereffenaar mogelijk na volgen Specialisatieopleiding Vereffening Nalatenschappen 2021

De Specialisatieopleiding Vereffening Nalatenschappen van FEIN is recent door de Stichting Certificering Executeurs (SCE) verbonden aan NOVEX geaccrediteerd als verdiepingscursus vereffening. Dat betekent dat u na het afronden van de Specialisatieopleiding Vereffening Nalatenschappen in aanmerking komt om NOVEX gecertificeerd vereffenaar te worden.

 

NOVEX-leden die tenminste drie jaar relevante werkervaring hebben op het gebied van executele en vereffening, komen in aanmerking voor certificering mits zij aan alle overige toelatingseisen voldoen. Een van de eisen voor toelating tot  certificering is dat de aanvrager een door de SCE geaccrediteerde verdiepingscursus vereffening heeft gevolgd, waarin het faillissementsrecht en het procesrecht is behandeld. De Specialisatiepopleiding Vereffening Nalatenschappen van FEIN is thans als zodanig geaccrediteerd. Na het volgen van deze opleiding en voldoening aan de overige certificeringsvereisten, kunt u dan ook een door de NOVEX gecertificeerd vereffenaar worden.

De Specialisatieopleiding Vereffening Nalatenschappen vond voor het eerst plaats in 2019 en is door ruim 30 cursisten gemiddeld beoordeeld met een 9,2! Wegens grote belangstelling vond in 2020 een tweede editie plaats en dit jaar bieden wij de Specialisatieopleiding Vereffening Nalatenschappen opnieuw aan. Notarissen, advocaten, vereffenaars, curatoren en executeurs kunnen zich hiervoor aanmelden. Lees meer over de Specialisatieopleiding Vereffening Nalatenschappen 2021.


Dit artikel is onderdeel van de VereffeningsFlits juli 2021. Bekijk het volledige overzicht.

VereffeningsFlits | jul. ’21

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.