Drietal advocaten sluit zich aan bij Advocaten Familie- & Erfrecht

Het team van Advocaten Familie- & Erfrecht breidt zich verder uit. In het voorjaar van 2023 verwelkomen wij drie nieuwe familie- en erfrechtadvocaten. Colette Grijmans, Jitka Swinkels en Carmen de Koning maken de overstap naar Advocaten Familie- & Erfrecht.

Colette Grijmans was voor haar overstap al werkzaam in het familierecht. Zij wil haar kennis graag in een groter teamverband uitbreiden. Om deze reden maakt zij de overstap naar Advocaten Familie- & Erfrecht. Maak verder kennis met Colette

Jitka Swinkels heeft veel ervaring met complexe familierechtelijke kwesties. Zij staat als echtscheidingsadvocaat voornamelijk ondernemers, de echtgenoten van ondernemers en vermogende particulieren bij. Zij heeft de overstap gemaakt naar Advocaten Familie- & Erfrecht om zich naast het familierecht verder kunnen te specialiseren als erfrechtadvocaat. Maak verder kennis met Jitka.

Ook Carmen de Koning komt het team van Advocaten Familie- & Erfrecht versterken. Carmen zal werkzaam zijn op de vestiging in Utrecht (Doorn). Zij zal zich binnen Advocaten Familie- & Erfrecht verder specialiseren op de rechtsgebieden familie- en erfrecht, waarbinnen zij al jaren actief is. Maak verder kennis met Carmen.

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.