SBS6-programma “Waar is mijn erfenis?” al gezien?

In het tv-programma “Waar is mijn erfenis?” van SBS6 probeert presentator Dennis van der Geest familieconflicten over nalatenschappen op te lossen. Daarvoor schakelt hij de hulp in van deskundigen. Als erfrechtadvocaat maak ik deel uit van dat team van deskundigen. In de aflevering van 26 oktober schoten Dennis en ik Tonnie te hulp en in de aflevering van 9 november hielpen we Cliff.

Toen SBS6 mij vroeg mijn medewerking te verlenen aan dit programma was ik meteen enthousiast. In het programma worden familieruzies over de erfenis opgelost én wordt voorlichting gegeven over het erfrecht. Dat er zoveel mensen naar het programma zouden kijken had ik toen niet kunnen bevroeden. Ik wil iedereen graag bedanken voor alle enthousiaste reacties die ik heb mogen ontvangen. We hebben veel meer mensen met de uitzendingen geholpen dan alleen de families waar het om ging.

De afleveringen waarin ik mijn kennis en ervaring als advocaat familie- en erfrecht heb ingezet zijn inmiddels uitgezonden, maar ze zijn online terug te kijken. De resterende afleveringen zijn de komende vier weken elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.