Vanavond bij SBS6 een nieuwe aflevering van “Waar is mijn erfenis?” met Dennis van der Geest en erfrechtdeskundige Joost Diks

Vanavond om 20:30 uur is een nieuwe aflevering van het tv-programma “Waar is mijn erfenis?” te zien bij SBS6. Kantoorgenoot Joost Diks helpt presentator Dennis van der Geest bij het oplossen van een erfrechtelijk probleem.

Helaas gebeurt het vaak dat kinderen onenigheid krijgen met hun stiefouder na het overlijden van hun eigen ouder. In de aflevering van vanavond gaat het om de nalatenschap van de vader van Cliff. Cliff en zijn zussen zijn verstrikt geraakt in een erfrechtelijk geschil met hun stiefmoeder. Als de vader van Cliff plotseling overlijdt, erven hij en zijn zussen de helft van het huis in Spanje waar de vader van Cliff met hun stiefmoeder woonde. De stiefmoeder, die eigenaar is van de andere helft, is niet van plan waar dan ook haar medewerking aan te verlenen. Of Dennis en Joost deze zaak kunnen oplossen, kunt u vanavond om 20:30 uur zien bij SBS6.

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.