Cursus Beperkte gemeenschap van goederen 13 juni a.s.

De invoering van de beperkte gemeenschap van goederen is een feit!

 

Uiteraard wilt u alles weten over de uiteindelijke wijzigingen en de mogelijke veranderingen voor uw huwelijksvermogensrechtelijke zaken. Daarom organiseert FEIN op dinsdag 13 juni een cursus genaamd: “Beperkte gemeenschap van goederen”.

 

Beperkte gemeenschap van goederen

De cursus is speciaal samengesteld voor advocaten. Tijdens de cursus wordt ingegaan op de wijzigingen die de invoering van de “Wet beperking gemeenschap van goederen” met zich meebrengt. Daarbij wordt voornamelijk ingegaan op de wijzigingen die voor uw dagelijkse praktijk van belang zijn. Naast de beperking van de omvang van de wettelijke gemeenschap betreft dit uiteraard ook de bespreking van de vergoedingsrechten die kunnen ontstaan vanwege ondernemingen die buiten de gemeenschap vallen. De materie zal worden toegelicht met schema’s en u ontvangt een overzicht waarin de oude en nieuwe tekst naast elkaar zijn gezet.

Na het volgen van de cursus bent u op de hoogte van de wijzigingen die het wetsvoorstel met zich meebrengt.

Wij ontvangen u graag op 13 juni aanstaande.

Docent: mr. M. (Maaike) Steegmans

Als docent zal mr. M. (Maaike) Steegmans optreden. Maaike heeft het wetgevingsproces inzake de invoering van de beperkte gemeenschap van goederen op de voet gevolgd.

Meer weten over de cursus Beperkte gemeenschap van goederen

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.