Eerste cursus FEIN “Actualiteiten Erfrecht” 24 maart a.s.

Advocaten Familie- & Erfrecht presenteert u met trots haar door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstituut FEIN (Familie- & Erfrecht Instituut Nederland).

 

Via FEIN worden cursussen gegeven waarin op een heldere en overzichtelijke manier relevante en actuele informatie wordt overgedragen. Bij de ontwikkeling van de cursussen wordt een constante link gelegd tussen wetenschap en praktijk om u hoogwaardige informatie te kunnen geven, die u onmiddellijk in de praktijk in kunt zetten. De cursussen worden altijd verzorgd door ervaren docenten.

 

“Actualiteiten Erfrecht”

De cursus “Actualiteiten Erfrecht” is speciaal samengesteld voor advocaten. Tijdens deze cursus worden recente ontwikkelingen besproken binnen het erfrecht, zoals de ontwikkelingen naar aanleiding van de op 1 september 2016 in werking getreden wet “Bescherming erfgenamen tegen schulden”. Ook ontvangt u nuttige tips voor uw praktijk, bijvoorbeeld met betrekking tot de wijze van procederen in erfrechtdossiers. De docent bespreekt aan de hand van recente jurisprudentie de do’s en dont’s bij diverse erfrechtelijke leerstukken.

Na het volgen van de cursus bent u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het erfrecht.

Docent: mr. J.Th.M. (Joost) Diks

Als docent zal Joost Diks optreden. Joost studeerde zowel Nederlands recht als notarieel recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij is sedert vele jaren werkzaam als familierecht– en erfrechtadvocaat. Joost is als advocaat verbonden aan en oprichter van het advocatenkantoor Advocaten Familie- & Erfrecht. Hij procedeert en adviseert over allerhande erfrechtelijke leerstukken en behartigt de belangen van erfgenamen in omvangrijke nalatenschappen. Hij treedt veelvuldig op als docent en is bestuurslid van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland. Ook is hij (co)auteur van diverse boeken en publicaties op het gebied van erfrecht.

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.