Aflevering 14 15 MIN

Boeven in de boedel

In aflevering 14 van De Erfrechtadvocaat wordt verdwenen vermogen behandeld. Het gebeurt nog wel eens dat na de verdeling van de nalatenschap blijkt dat iemand wist dat er meer was om te verdelen maar dat niet heeft gezegd. Wat zijn dan de gevolgen?

Herinner je je Elisa de kunstliefhebber nog uit aflevering 13 Op twee oren slapen? Nadat haar zussen de nalatenschap hebben kunnen verdelen komen twee van hen erachter dat oudste zus Margriet wat heeft achtergehouden. Margriet wist namelijk dat er, vanwege de internationale kunsthandel van Elisa, in Frankrijk nog een bankrekening is waar 3 miljoen euro op staat.

Joost Diks vertelt over wat er in de wet staat rondom achtergehouden vermogen, neemt de omstandigheden in deze casus door en vertelt Inge Diepman hoe het afloopt met de zussen. En natuurlijk is er de wijze raad van mr. Joost Diks.

Vragen

Opmerkingen of vragen naar aanleiding van deze podcast kunt u sturen naar info@familie-erfrecht.nl.

Meer weten

Wilt u meer weten over uit de erfenis verdwenen vermogen? Lees dan ook de volgende artikelen:

Erfenismagazine

Bezoek ook het Erfenismagazine, ons online magazine over zaken rondom de erfenis. U vindt hierin nog meer veel gestelde vragen maar ook tips, uitleg van juridische begrippen, toelichting op belangrijke wetsartikelen en columns van erfrechtadvocaten.

Wilt u hulp bij uw conflict rondom een erfenis? Of heeft u een vraag voor een erfrechtadvocaat? Neem contact met ons op.

Wilt u hulp bij uw conflict rondom een erfenis?

Neem contact met ons op.

call to action

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.