Team Advocaten Familie- & Erfrecht opnieuw uitgebreid!

Binnen enkele weken na elkaar verwelkomen wij maar liefst drie nieuwe collega’s! Inge Decupere, Anne van der Steen en Daniëlle de Jong maken de overstap naar Advocaten Familie- & Erfrecht.

Inge Decupere is een ervaren familie- en erfrechtadvocaat. Zij is vanaf het begin van haar carrière werkzaam in de regio Limburg, waar zij zich erg thuis voelt. Zij zal dan ook op de Limburgse vestiging van Advocaten Familie- & Erfrecht werkzaam zijn.

Vanaf het begin van haar carrière heeft Inge zich gespecialiseerd in het familie- en erfrecht. Als familierechtadvocaat heeft zij veel ervaring met het behandelen van uiteenlopende familierechtelijke kwesties, waarbij de nadruk ligt op de afwikkeling van huwelijksvermogensregimes en (complexe)vermogensrechtelijke vraagstukken in het kader van echtscheidingen. Maak verder kennis met Inge.

Anne van der Steen treedt veelvuldig op als vereffenaar van nalatenschappen. Zij wordt regelmatig door de rechtbank benoemd als vereffenaar van complexe nalatenschappen. Anne zal deel gaan uitmaken van het vereffenings- en executeleteam van Advocaten Familie- & Erfrecht.

Daarnaast houdt Anne zich bezig met erfrechtelijke advisering en procederen in nalatenschapskwesties. Anne is werkzaam op de vestiging in Eindhoven. Maak verder kennis met Anne.

Daniëlle de Jong is sinds 2014 werkzaam in het familie- en erfrecht. Eerst bij de rechtbank Midden-Nederland, daarna bij een middelgroot advocatenkantoor in de regio Utrecht. Vanuit de behoefte in een groter teamverband het familie- en erfrecht te beoefenen, maakt zij de overstap naar Advocaten Familie- & Erfrecht. Maak verder kennis met  Daniëlle.

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.