Wegens succes herhaald: Cursus Beperkte gemeenschap van goederen – 14 december 2017

De cursus Beperkte gemeenschap van goederen georganiseerd door Familie- & Erfrecht Instituut Nederland (FEIN) werd in juni 2017 beoordeeld met een 8,8!

 

Beperkte gemeenschap van goederen

Omdat het van groot belang is dat u als advocaat op de hoogte bent van alle wijzigingen in het huwelijksvermogensrecht per 1 januari 2018, wordt deze succesvolle cursus nog dit jaar herhaald! FEIN organiseert op donderdag 14 december 2017 de cursus: “Invoering beperkte gemeenschap van goederen”.

De cursus is speciaal samengesteld voor advocaten. Tijdens de cursus wordt ingegaan op de wijzigingen die de invoering van de “Wet beperking gemeenschap van goederen met zich meebrengt”. Daarbij wordt voornamelijk ingegaan op de wijzigingen die voor uw dagelijkse praktijk van belang zijn. Naast de beperking van de omvang van de wettelijke gemeenschap betreft dit uiteraard ook de bespreking van de vergoedingsrechten die kunnen ontstaan vanwege ondernemingen die buiten de gemeenschap vallen. De materie zal worden toegelicht met schema’s en u ontvangt een overzicht waarin de oude en nieuwe tekst naast elkaar zijn gezet.

Na het volgen van de cursus bent u op de hoogte van de wijzigingen die het wetsvoorstel met zich meebrengt.

Wij ontvangen u graag op 14 december aanstaande.

Docent: mr. M. (Maaike) Steegmans

Als docent zal mr. M. (Maaike) Steegmans optreden. Maaike heeft het wetgevingsproces inzake de invoering van de beperkte gemeenschap van goederen op de voet gevolgd.

Meer weten over de cursus Beperkte gemeenschap van goederen en aanmelden

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.